Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου on air: “Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, είναι χυδαίο”

Ξέσπασε από τον αέρα του Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου κατά άρματος στην παρέλαση στην περιοχή του Ευρώτα. Αντιδράσεις στις καρναβαλικές παρελάσεις με τη σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη και τη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέργος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενη σε ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν. 

«Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, αυτό είναι χυδαίο, είναι ομοφοβικό σχόλιο. Δεν είναι πολιτική σάτιρα, μόνο και μόνο το τι φοράει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ντροπιαστικό. Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σας για τον τόπο σας;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Είμαι ένας άνθρωπος του πολιτισμού που από τα μικρά μου παιδικά χρόνια, είμαι σε συλλόγους με βλάχικους γάμους και κάνουμε πολιτική σάτιρα. Είναι ένα ιστορικό καρναβάλι, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να το υποβαθμίζουμε», απάντησε ο κος. Βέργος. 

«Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις και πολλοί άνθρωποι, ακόμη και από την περιοχή σας, διαφώνησαν με αυτό. Οπότε θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε…» είπε διαφωνώντας η Κατερίνα Καινούργιου. 

Βρείτε μας στα social media

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!