Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: “Πάγωσε” την Καινούργιου ο Μικρούτσικος – “Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια”

Τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρωινές εκπομπές στη συνέντευξή του στο Breakfast@Star θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της σημερινής (15/3) της εκπομπής. Η παρουσιάστρια έπιασε εξαπίνης τον συνεργάτη της, ζητώντας να ξεκαθαρίσει κάποια από τα λεγόμενά του στη Μαίρη Αργυριάδου.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

«Διαβάζω μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast, τώρα μου την έστειλαν. Πολύ ωραία συνέντευξη, τη διαβάζω: «από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, πιο κοντά σε μένα είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα». Αυτός είναι ο τίτλος, παίζει σε όλα τα sites», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, διαβάζοντας την είδηση μέσα από το κινητό της.

«Δεν είπα ακριβώς αυτό, τώρα τι τίτλο βάζει το κάθε site… Εγώ είπα σε σχέση με τις άλλες εκτός από τη δικιά μας», απάντησε ο παρουσιαστής, με την οικοδέσποινα να συνεχίζει:

«Είπες ότι πιάνει την είδηση και ξέρει να τη χειριστεί. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται. Αυτό που κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι και πόσα χρόνια στον χώρο».

«Εγώ δεν είπα αυτό. Εάν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, διάβασε τα λόγια μου και βγαλ’ το. Αυτό είναι μια δική σου εξομολόγηση, δεν θες να ακούσεις, δεν θες να καταλάβεις και δεν θες να ακούσεις την άποψή μου. Πάντα ακούω κι εγώ την άποψή σου», ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου… κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε κι εδώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!