Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το “Πρωινό”: “Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, πιο κοντά σε μένα είναι αυτή”

Την άποψή του για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και τον λόγο που τον βλέπουμε να έρχεται συχνά σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής Super Κατερίνα, ανέλυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στη Μαίρη Αργυριάδου και στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Το θέμα είναι, μέσα από την τηλεόραση, να δείχνουμε την κοινωνία αλλά να μη τη δείχνουμε διαστρεβλωμένη και γι’ αυτό κοπιάζω. Θέλω να μην είναι ούτε ωραιοποίηση ούτε κουκούλωμα καταστάσεων και προσπαθώ με τη γνώμη και την άποψή μου, στο μέτρο που μου αναλογεί, να προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι και σημαίνουν μέσα στο κεφάλι μου ως αντανάκλαση της κοινωνίας.

Νιώθω ότι εκεί που αντιλαμβάνονται τι θέλω να πω, υπάρχει μια τάση να πεταχτούν όλοι ώστε να μη καταφέρω να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με την εκπομπή που στην είναι μια σχέση με τον τηλεθεατή. Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση από την εκπομπή, όπως γίνεται τώρα τελευταία. Είναι ένα μέσο για να μη φτάσω να φωνάζω σε βαθμό που μετά θα το βλέπω και θα στενοχωριέμαι για τον εαυτό μου που έφτασα εκεί και δεν είχα την ψυχραιμία. Να φορέσω ακουστικό για να μου πουν τι; Δεν κάνω την εκπομπή, δεν πάω ούτε στη σύσκεψη» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις εντάσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Από τα πρωινά που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, πιο κοντά σε εμένα είναι του Λιάγκα, αυτό το infotainment που κάνει, πιάνει την είδηση και τη χτυπάει, ξέρει να τη χειριστεί. Κάνει μια Infotainment εκπομπή που μου αρέσει. Η Κατερίνα και η εκπομπή θεωρώ ότι έχουν καταφέρει να μπουν σε αυτό το στιλ, και πάρα πολλές φορές το κάνουν εύστοχα. Λένε ότι μαλώνουμε τεχνιέντως. Τα περισσότερα μαλώματα έχουν προκύψει από εμένα που είμαι ενάντια στο στημένο. Όλες μας οι συγκρούσεις είναι πραγματικές… Απλά νομίζω ότι όλες οι πλευρές δεν το κρατάνε μανιάτικο» ανέφερε στη συνέχεια.

«Την Ελεονώρα Μελέτη την έβλεπα λόγω Στέφανου Κωνσταντινίδη, ολοκλήρωσα την άποψή μου για την εκπομπή και άρχισα να βλέπω και τη Σταματίνα. Η εκπομπή της Σταματίνας είναι καλοοργανωμένη… Η Ελεονώρα μου αρέσει προσωπικά, έχει ένα πολύ καλό πάνελ, θέλει δούλεμα για να ανθίσει… Δε γίνεται να κάνεις μονίμως δημόσιες σχέσεις, να ωραιοποιείς τα πράγματα και να λες “εδώ σου έχω την είδηση”

Ο Κώστας Τσουρός μου αρέσει, περισσότερο έχω την εικόνα του από τη Ναταλία παρά από την εκπομπή του. Είχαμε μια επικοινωνία, του έκανα και κάποιες παρατηρήσεις, είναι ικανός. Στη Σίσσυ έχω πάει δυο φορές, μου αρέσει η εκπομπή της. Η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει, έχει κάνει τηλεόραση… είναι πάρα πολύ καλή, είναι όμως από τις εκπομπές που δε τους έπιασε τρέλα δημιουργική.

Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβλεπα σε άλλη ζώνη, αυτή δε βλέπει τον εαυτό της με τίποτα. Όλα αυτά τα χρόνια, όλο κάνει και μια άλλη εκπομπή που δεν κάνει. Η Ελένη είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες, που έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, που έκατσε και κλώσησε τα αβγά της, και τα αβγά αυτά αποδείχθηκαν χρυσά» κατέληξε στον σχολιασμό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!