Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστός ηθοποιός από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” συνελήφθη ως μέλος συμμορίας

Γνωστός ηθοποιός που έπαιζε σε παλιά πετυχημένη σειρά του «ΑΝΤ1», η οποία προβάλλεται μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση, φέρεται να συμμετείχε στη συμμορία η οποία έκλεβε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η σπείρα είχε αδυναμία στα BMW, στα οποία είτε παραποιούσε τους αριθμούς κυκλοφορίας και τα πωλούσε, είτε τα έκοβε σε κομμάτια και τα διαθέτε ως ανταλλακτικά.

Ο ηθοποιός Σ.Γ. μαζί με τους συνεργούς του, φέρονται να έκλεψαν ανάμεσα στα υπόλοιπα οχήματα και την μηχανή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, Σ.Τ.

Ο ηθοποιός, μετά τη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, τα …παράτησε και ασχολήθηκε με άλλες δραστηριότητες.

Η σπείρα που είχαν στήσει οι συλληφθέντες, φαίνεται ότι δρούσε τους τελευταίους μήνες. Οι δουλειές τους, δείχνουν ότι πήγαιναν καλά αφού φαίνονται να κρύβονται πίσω από δεκάδες κλοπές οχημάτων και μηχανών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας τους παρακολουθούσαν εδώ και αρκετές ημέρες. Εντόπισαν το συνεργείο όπου έκαναν τις μετατροπές ή το ξήλωμα των οχημάτων ενώ εξακρίβωσαν τη δράση του κάθε μέλους της συμμορίας. Το πρόβλημα με αυτές τις σπείρες είναι ότι συνήθως δεν προφυλακίζονται ή κρατούνται για λίγο χρόνο και μόλις βγουν έξω οι συλληφθέντες, συνεχίζουν τις παράνομες δραστηριότητες τους.

Οι αστυνομικοί μάλιστα έχουν συγκεντρώσει και βιντεοληπτικό υλικό που καταγράφει τις κινήσεις των δραστών, κατά τις μετακινήσεις τους και τις …εργασίες στα κλεμμένα οχήματα. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού των ιδιοκτητών των οχημάτων, ενώ ως προς τους παραποιημένους κινητήρες, θα χρειαστεί η αποστολή υλικού στην βιομηχανία παραγωγής των εν λόγω οχημάτων, μπας και εντοπιστούν σειριακοί αριθμοί που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!