Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Καρκάς σε Βαγγέλη Περρή: “Δεν θα ήθελα να μπω σε καμία κουβέντα μαζί σας”

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιώργος Καρκάς, προκειμένου να μιλήσει για τον πρώην συνεργάτη του, Άρη Μακρή, και την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ηθοποιός, μάλιστα, είχε και μια μικρή “αντιπαράθεση” με τον Βαγγέλη Περρή.

«Θα γίνω λίγο αγενής αλλά όχι περισσότερο απ’ όσο ήσασταν εσείς τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα που φιλοξενήσατε τις δηλώσεις μου, αποφεύγατε να πείτε το όνομά μου, ήμουν… ο κύριος, ήμουν ο άνθρωπος αυτός. Εγώ σήμερα, πριν βγω στον αέρα, δεν θυμόμουν το όνομα της κυρίας Πετρογιάννη, γιατί έκανα σκονάκι για να μην προσβάλω κανέναν;

Επομένως δεν θα ήθελα να μπω σε καμία κουβέντα μαζί σας, γιατί πολύ απλά με ανθρώπους που με καλούν στην εκπομπή τους να κάνω δηλώσεις, έστω μαγνητοσκοπημένες και αποφεύγουν να πουν το όνομά μου με μια αίσθηση απαξίωσης, δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε με τη σειρά του: «Είναι λάθος να θεωρείτε ότι είναι απαξίωση, δεν ήθελα να πω λάθος το όνομά σας. Δεν υπήρχε καμία διάθεση να σας υποτιμήσω, δεν υποτιμώ κανέναν».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!