Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Λαγούτης: Συνεχίζουν οι “Παγιδευμένοι” για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1;

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (11/3), όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς «Παγιδευμένοι», στην οποία συμμετέχει, καθώς και για τα όρια της σάτιρας.

«Δεν μπορώ να απαντήσω. Νομίζω πως δεν θα συνεχιστεί όμως», απαντά ο Πέτρος Λαγούτης για έναν ενδεχόμενο τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

«Οι περισσότεροι συντελεστές – απ’ ό,τι ξέρω κι εγώ – έχουν πει όχι», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν σαφή όρια στη σάτιρα. Δεν μπορεί να τα βάλει κανένας πολιτικός, δημοσιογράφος ή οτιδήποτε. Κυρίως τα όρια τα θέτει το κοινό», σημειώνει στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Πέτρος Λαγούτης, άποψη την οποία συμμερίζεται και ο Λάμπρος Φισφής που στεκόταν δίπλα του.

Στο ίδιο βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Λαγούτης, ο Μάκης Πουνέντης εκφράζει την άποψή του για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Παίζει στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο κάθε μέρα το τραγούδι. Μου αρέσει. Δεν είναι αντιγραφή αλλά ένας αχταρμάς», σχολιάζει χαρακτηριστικά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!