Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Αναπάντητες κλήσεις… στον Γιώργο Λιάγκα on air – Το “άκυρο” του παρουσιαστή στην Κατερίνα Καινούργιου

Το τηλεφώνημα για βόμβα στα στούντιο Kappa το πρωινό της Δευτέρας (11/3) απ’ όπου βγαίνουν οι εκπομπές του ΑΝΤ1 προκάλεσε αναστάτωση στους εργαζομένους και η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Η Κατερίνα Καινούργιου, μαθαίνοντας το γεγονός και μπαίνοντας στο live του Γιώργου Λιάγκα στο Instagram, του έκανε… πρόταση να τον βγάλει ζωντανά στην εκπομπή της.

Οι on air αναπάντητες κλήσεις

«Έχω μπει στο live του Γιώργου Λιάγκα, υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 και οφείλουν να βγάλουν έξω τους εργαζομένους για να ελέγξουν, ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Του γράφουν από κάτω «βγες στην Καινούργιου να τα πεις» και του γράφω κι εγώ: έλα, βγες σε εμάς. Κολλάει όμως λίγο. Κάτσε να τον πάρω FaceTime», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και επιχείρησε να καλέσει τον συνάδελφό της στον αέρα.

«Του έγραψα 100 φορές από κάτω και δεν απαντάει… ή κάνει ότι δεν τα βλέπει», τόνισε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού δεν τα κατάφερε, έστειλε αίτημα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στο live που έκανε εκείνος στο Instagram, όμως και πάλι η τεχνολογία δεν… τη βοήθησε.

«Πρώτη φορά δεν μου το σηκώνει άντρας στο FaceTime», σχολίασε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντάς του και προσωπικό μήνυμα, ενώ μετά από λίγο εγκατέλειψε τις προσπάθειες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!