Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Άρης Καβατζίκης ξεσπά: “Το να πας 2 η νύχτα να περιμένεις την Ηλιάνα ή να ρωτάς τη Josephine αν χώρισε, δεν είναι δημοσιογραφία”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες τον λόγο που δεν μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν μετά από το πάρτι γενεθλίων της. Ο Άρης Καβατζίκης υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια μέσα από το «Πάμε Δανάη!» τονίζοντας πως δεν είναι δημοσιογραφία να περιμένεις κάποιον τα χαράματα για να τον ρωτήσεις αν πέρασε καλά.

Το ξέσπασμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φάνηκε πάρα πολύ σωστή για αυτό που είπε με τις 2 τα χαράματα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι παρανάλωμα του πυρός στα media. Συγγνώμη δηλαδή, όταν έχω γενέθλια και έχω πιει ένα ποτήρι παραπάνω θα πάω σπίτι μου ή θα πω στους συναδέλφους μου αν περνάω καλά στα γενέθλιά μου» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Βγαίνουμε όλη μέρα στις εκπομπές και λέμε να αλλάξει η τηλεόραση. Αν ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, από τα σούπερ φωτεινά πρόσωπα της τηλεόρασης, χώριζε… και περίμενε ο ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο και της έλεγε “Αχ χωρίσατε; Τι κρίμα!”. Τι θα έλεγες; Το να πας 2 η νύχτα να περιμένεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή να ρωτάς τη Josephine αν χώρισε, δεν είναι δημοσιογραφία. Είμαι απόλυτος γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά» ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!