Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη για τον Αντώνη Κανάκη: “Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου”

Η Ελεονώρα Μελέτη από τον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα θέλησε να μιλήσει για τα λεχθέντα του Αντώνη Κανάκη

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Τον τρόπο με τον οποίο ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε κατά των ψυχαγωγικών εκπομπών λόγω των πλάνων και των δηλώσεων που προβάλλονται με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τρίτης 5/3.

«Το κουνάμε το δάχτυλο, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά, τι ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, που πρέπει να πάνε, και μέσα σε όλο αυτό θα έρθει να δέσει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος σχολιάζει γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές σχολιάζουν τον κύριο Πλεύρη. Πραγματικά, θα τρελαθούμε στο τέλος κι εμείς οι ίδιοι που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Φανταστείτε ο τηλεθεατής σε τι φάση είναι. Αναρωτιέται ο Αντώνης Κανάκης γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές παίζουν τον κύριο Πλεύρη. Το θέμα είναι γιατί και ο Αντώνης Κανάκης παίζει τον κύριο Πλεύρη, που τον παίζουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια πρόβαλλε το βίντεο με τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη.

«Στην Ελλάδα, τα lifestyle news είναι το ότι δεν αρέσουν στον κύριο Πλεύρη οι άφρο περούκες. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον κύριο Πλεύρη. Πως γίνεται ο κύριος Πλεύρης να αποτελεί θέμα στις lifestyle εκπομπές; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος του φασισμού στην Ελλάδα, γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;… Βγάζουν τους φασίστες να τους συνηθίσουμε κι εμείς;» ήταν όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του δείχνοντας πλάνα του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Αμέσως μετά τη προβολή αυτού του αποσπάσματος, η Ελεονώρα Μελέτη, είπε: «Εντάξει, δε θα γίνουμε κι εμείς φασίστες, δε θα φιμώνουμε τον κόσμο που θέλει να πάει σε ένα κάλεσμα. Αυτά ήταν πλάνα αρχείου, δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας… Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Εγώ παίζω αυτό που βλέπω και θεωρώ ενδιαφέρον… Δε σχολιάσαμε τον κύριο Πλεύρη γιατί δεν υπήρχε λόγος, σχολιάσαμε τις εμφανίσεις του κυρίου Πλεύρη. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να σχολιάζει ό,τι θέλει και κρίνεται από τις τοποθετήσεις του.

Σε εμάς, δε μπορεί να το κουνήσει το χέρι γιατί έχουμε αποφασίσει ότι δεν παίζουμε δηλώσεις του κυρίου Πλεύρη. Υπάρχουν όμως άλλες εκπομπές που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να διάγει το βίο του ως φασίστας δε πρέπει να έχει βήμα ή πλάνα στην τηλεόραση. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!