Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Σουξές δίνει spoiler για το “Ναυάγιο”… με νόημα: “Η μάνα έχει πάντα δίκιο”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε και ένα πολύ σημαντικό σπόιλερ για το Ναυάγιο.

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παρερμηνευθούν τα λόγια μου, γιατί πάντα μιλάω από καρδιάς και δεν τα φτιάχνω τα πράγματα έτσι ώστε να πάρει κάποιος κάτι και να το φτιάξει αλλιώς. Μιλάω ειλικρινά. Νομίζω ότι λόγω της δουλειάς μου δεν ήμουν όπως ακριβώς θα ήθελα να ήμουν, όχι ότι δεν ήμουν καλός γονιός για τον γιο μου, απλώς τώρα κάθε μέρα του λέω “σ’ αγαπώ, είμαι εδώ να το ξέρεις”», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

Όσα είπε ο Γιώργος Σουξές 

Ο Γιώργος Σουξές είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μας, μας έδιναν αγάπη, αν και δεν ήταν πλούσιοι άνθρωποι, δούλευαν σκληρά. Μας ανέθρεψαν στο να αγαπάμε τον κόσμο και να μην προσβάλλουμε το σπίτι μας. Προσπαθώ να μην είμαι οι γονείς μου. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, ο γιος μου ήθελε να γίνει life coach και είναι ήδη. Εγώ δεν το καταλαβαίνω τι είναι αυτό, αλλά δεν με ενόχλησε, είδα το πάθος του και έκανα πίσω. Δεν ήταν επανάσταση αυτό που έκανα στους γονείς μου ήταν εσωτερική ανάγκη. Ήμουν στο δημόσιο από τα 16 μου, δεν μπορούσα καθόλου».

Ο Γιώργος Σουξές είπε στη συνέχεια για το ρόλο του στο Ναυάγιο: «Δεν έχω κοινά με τον ρόλο μου. Ταλαιπωρήθηκα όταν διάβασα για τον ρόλο μου γιατί ο «παπα Γρηγόρης» είναι πραγματικά θρήσκος και δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να πιστεύει τόσο πολύ στον Θεό. Πραγματική πίστη. Και προσπαθούσα να δω πώς θα το αποδώσω. Πίστευα πως στην επαρχία θα έβρισκα πιο «αληθινούς» ανθρώπους αλλά δεν βρήκα. Μία μέρα είπα στον εαυτό μου: «εσύ Γιώργο τι πιστεύεις;» πιστεύω ότι υπάρχει ένας Θεός.

Θα μιλήσω με τον θεό μου και θα μπορέσω να το «βγάλω». Ο Θεός είναι αγάπη. Καθημερινά χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι. Τους δικαιολογώ γιατί οι άνθρωποι κουβαλούν τα προβλήματά τους και με τους ρυθμούς που ζούμε είναι δύσκολο να δώσεις περισσότερη προσοχή από όσο θα έρεπε στον συνάνθρωπό σου. Εγώ που είμαι πιο ήρεμος, και το αντιλαμβάνομαι και είμαι πιο ανεκτικός».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Σουξές έδωσε σπόιλερ για το Ναυάγιο και συγκεκριμένα για τον τηλεοπτικό του γιο, που θα επιστρέψει: «Ο «παπα Γρηγόρης» πιστεύει στον θεό και πιστεύει ότι δεν σώθηκε, αλλά υπάρχει μία μάνα που πιστεύει ότι ο γιος της ζει. Και η μάνα έχει πάντα δίκιο. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επανένωση. Θα είναι πολύ ωραία και δυνατή σκηνή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!