Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Λαμάι: “Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν, μιλάμε για ακραία ποσά”

Ο Σωτήρης Λαμάι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 και μίλησε για την επιστροφή του στην καθημερινότητα, τον γιο του και την εμπειρία του από το Survivor.

«Εκτός από επιχειρηματίας πλέον κάνω καριέρα και στο Tiktok. Είναι μια εφαρμογή που μπορείς να πάρεις τεράστια αγάπη από τον κόσμο, αν μου το έλεγες πριν οχτώ μήνες δεν θα το πίστευα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από την ημέρα που βγήκα από το Survivor για την αγάπη που παίρνω. Ταυτίστηκαν παρά πολλοί μαζί μου, με το να είσαι άνθρωπος. Εγώ ήμουν αυθεντικός έτσι είμαι και έτσι λειτουργώ», είπε αρχικά.

«Δύο μέρες μετά αφού γύρισα από το Survivor έπρεπε κάπου να πάω μια μονοήμερη και το βράδυ έλειπα, ο γιος μου έλεγε στην μητέρα του “πού είναι ο μπαμπάς;”. Νόμιζε ότι έφυγα πάλι. Όταν γύρισα μου άνοιξε την πόρτα και πήγε και κρύφτηκε στο δωμάτιο. Έχω μεγάλη αγάπη για το γιο μου αλλά τον αγώνα τον περνάει η μαμά του, εγώ τρέχω με τις υποχρεώσεις», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον γιο του.

«Το Survivor το βλέπω αλλά το βλέπω λίγο πλέον με τις δουλειές. Θεωρώ μεγάλο λάθος που δεν υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Βάζεις πέντε παιδάκια και τους οργανώνουν όλους για την εκπομπή σου και κάνουν κουμάντο για το ποιος θα είναι μέσα και έξω. Όποτε κάθε βδομάδα γίνεται πιο φτωχή η εκπομπή.

Πλέον είναι πολύ πιο διαβασμένοι όλοι οι παίκτες, έχει τεράστια τακτική και παρά πολλά χρήματα. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν, μιλάμε για ακραία ποσά. Είναι νωρίς για να πω ποιον βλέπω νικητή αλλά θεωρώ ότι θα είναι Μαχητής.

Εύχομαι να είναι ο Γιάννης Περπατάρης. Είναι ένα παιδί που είναι ο πιο αυθεντικός και είναι και παιδαράς. Αν μου έλεγες ποιος το αξίζει για να προχωρήσει παραπέρα είναι η Δώρα, έχει δώσει την ψυχή της», δήλωσε αναφερόμενος στο Survivor.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!