Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε άρον άρον από την εκπομπή – “Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι”

Αποχώρησε άρον άρον η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Γιάννης Πουλόπουλος προλόγισε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά του πρώην συντρόφου της με τη Δανάη Μπάρκα.

Αποχώρησε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν την προβολή του αποσπάσματος.

Μετά την προβολή του (στο οποίο δεν παίχτηκαν τα όσα είπε για Μπάρκα – Τσαγκρίδη), οι συνεργάτες της Super Κατερίνα άρχισαν να σχολιάζουν τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται…

Η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς την παρουσιάστρια…

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!