Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks-Gala: H μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας και η οικειοθελής αποχώρηση

Η Ζέτα ήταν αυτή που κατάφερε στην τρίτη διαγωνιστική εβδομάδα του My Style Rocks να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί νικήτρια.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως η Αμίνα Χακίμ αποφάσισε να μην συνεχίσει στο My Style Rocks για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Η οικειοθελής αποχώρηση της Αμίνας άνοιξε τον δρόμο για την παραμονή των υποψήφιων προς αποχώρηση.



Ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε πως «άλλο είναι το φορτωμένο κι άλλο το μαξιμαλιστικό» κάτι το οποίο φάνηκε να μπερδεύει ιδιαίτερα τις διαγωνιζόμενες οδηγώντας τις σε λάθος μονοπάτια.

Η Ηρώ απογοήτευσε σε μία αποστολή που θεωρήθηκε στα μέτρα της. Η Νικολίνα θέλησε να πάει για φαγητό με τον Drake όμως απέσπασε ένα «βαριέμαι» από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η Ανδριάνα εμφανίστηκε ως celebrity περσόνα όμως στον Λάκη Γαβαλά θύμισε «δισέγγονο της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η Μπι έβαλε τρίποντο με την εμφάνισή της για τα backstage του NBA ενώ η Ζέτα στο look που ετοίμασε για δημοπρασία στη Νέα Υόρκη δεν ενθουσίασε αλλά άνοιξε τη συζήτηση περί κλίκας… Η Φωτεινή μπορεί να επέλεξε ένα λαμπερό φόρεμα για τη δεξίωσή της όμως έκανε το λάθος styling και η Σιμόν είχε μία ωραία ιδέα για τα γενέθλια της πεθεράς της που όμως έχασε στην εκτέλεση. Η εμφάνιση της Casablanca για cocktail στο Τέξας αξιολογήθηκε ως καλή αλλά όχι μαξιμαλιστική.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ζέτα η οποία παρέλαβε την επιταγή των 2.500 ευρώ. Λόγω βαθμολογίας υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Φωτεινή, η Ανδριάνα και η Ηρώ. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στήριξαν στην πλειοψηφία τους την Ανδριάνα με αποτέλεσμα η Φωτεινή και η Ηρώ να βρεθούν ως υποψήφιες προς αποχώρηση μπροστά στην κριτική επιτροπή.




Την κρίσιμη ώρα της απόφασης της επιτροπης για το αν θα αποχωρήσει η Φωτεινή ή η Ηρώ, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησαν χρόνο εκτός πλατό. Επιστρέφοντας ο Στέλιος Κουδουνάρης ανακοίνωσε πως έχουν μεταξύ τους μία διαφωνία και κανείς δεν έχει ισχυρά επιχειρήματα για τη διαγωνιζόμενη που θέλει να στηρίξει. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε, καθώς με την οικειοθελή αποχώρηση έχει αυτή τη δυνατότητα, να μην αποχωρήσει καμία από τις δύο διαγωνιζόμενες..




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!