Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Η σπαρακτική κραυγή γιαγιάς για το εγγόνι της που χάθηκε στα Τέμπη – “Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται”

Συγκλονιστική ήταν η κραυγή της γιαγιάς για το εγγόνι της που χάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και μεταδόθηκε από την Super Κατερίνα

Η κραυγή της γιαγιάς

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη φονικό δυστύχημα με την αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Στο μνημόσυνο για τις 57 ψυχές της τραγωδίας εκτυλίσσονται στιγμές οδύνης με τους συγγενείς που καταφτάνουν. Στον αέρα της Super Κατερίνα μιλούσε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων όταν από το βάθος ακούστηκαν οι κραυγές μίας κυρίας που θρηνούσε. Η στιγμή ήταν ανατριχιαστική με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Πω πω ακούω και την κυρία από πίσω. Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται εκεί. Χρήστο κάνεις τόσα χρόνια ρεπορτάζ, δεν ξέρω αν έχεις βιώσεις κάτι αντίστοιχο».

Λίγο αργότερα η γιαγιά θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας είπε με πόνο καρδιάς δύο λόγια στις τηλεοπτικές κάμερες: «Πήραν τα καλά παιδιά, «έφυγαν» όλα τα παιδιά. Πήγαιναν για το σχολείο και τα καθάρισαν»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!