Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ματίνα Παγώνη: Η έκπληξη on air για τα γενέθλιά της – “Ιορδάνη, θέλω να σε φιλήσω”

Μία ξεχωριστή έκπληξη γενεθλίων επιφύλασσαν στη Ματίνα Παγώνη οι συντελεστές του «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής (23/2). Η γνωστή γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δέχθηκε στο πλατό μία τούρτα δώρο από μία φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής, ευχαριστώντας θερμά τους παρουσιαστές για τη συγκινητική κίνηση.

Η έκπληξη στην Ματίνα Παγώνη 

«Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία τηλεθεάτρια που έχει ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο στα Πετράλωνα, στην Τριών Ιεραρχών, και μου έστειλε μία τούρτα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Παγώνη, τα οποία είναι βέβαια τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με τον floor manager να φέρνει στο στούντιο το γλυκό.

«Πλάκα κάνετε τώρα; Όχι, ρε φίλε! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να την ευχαριστήσω ειλικρινά, με συγκινήσατε», απάντησε έκπληκτη η Ματίνα Παγώνη.

«Ιορδάνη, θέλω να σε φιλήσω. Να είσαι πάντα καλά», είπε στη συνέχεια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, δεχόμενη τα φιλιά και τις ευχές των παρουσιαστών αλλά και του Σταύρου Μπαλάσκα, που ήταν επίσης καλεσμένος στο πλατό.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, εισπράττω πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο μέσα από τα μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά. Όλοι οι γιατροί κάνουμε ό,τι μπορούμε», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

«Ειλικρινά σου μιλάω, όσα και να κλείνω, σκοπός είναι να τα περνάς ωραία! Δεν έχω πρόβλημα, τη λέω την ηλικία μου! Θα σου δείξω και την ταυτότητα μετά, την έχω στην τσάντα, να μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω», απάντησε χαριτολογώντας η Ματίνα Παγώνη στον Σταύρο Μπαλάσκα, όταν αστειευόμενος ρώτησε τα πόσα κλείνει η ίδια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!