Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision: Δείτε το teaser από το τραγούδι της Κύπρου

Στην κυκλοφορία δόθηκε το πρώτο teaser από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού της Κύπρου στην Eurovision

Σε ρυθμούς Eurovision έχουμε μπει τις τελευταίες ημέρες, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από ΡΙΚ και ΕΡΤ για την επικείμενη παρουσίαση των τραγουδιών που θα εκπροσωπήσουν Κύπρο και Ελλάδα αντίστοιχα στον μουσικό διαγωνισμό.

Το teaser

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Σίλια Καψή (Silia Kapsis) θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Liar, που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Πρόκειται για μία ανανεωμένη version του ίδιου τραγουδιού, με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας πέρσι η Melissa Mantzoukis, το οποίο δεν ακούσαμε ποτέ σε επίσημη κυκλοφορία.

Το πρωί της Πέμπτης (22/2) το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser λίγων δευτερολέπτων από το video clip του τραγουδιού, το οποίο είναι γυρισμένο εν μέρει σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram βλέπουμε τη Σίλια Καψή ντυμένη στα χρυσά να χορεύει και να τραγουδά στο lobby ενός ξενοδοχείου. Το Liar είναι ένα pop χορευτικό κομμάτι, που αναμένεται να ξεσηκώσει τους Eurofans σε όλο τον κόσμο.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΡΙΚ τις προηγούμενες ημέρες, η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 29/2, ενώ υπενθυμίζεται πως η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Θα ακολουθήσουν ο Β’ Ημιτελικός στις 9 Μαΐου και στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και φυσικά ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!