Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Χαμός μεταξύ Πουλόπουλου – Μικρούτσικο – “Δεν χρειάζομαι κακοποιητή, στο Fame Story έκανες τα ίδια”

Σε μία στιγμή έντασης ενεπλάκησαν στον αέρα του Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή μία παρατήρηση του δεύτερου για τον χρόνο σχολιασμού που του δόθηκε νωρίτερα, επιδόθηκαν σε μία τεταμένη στιχομυθία, εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.

Ο χαμός μεταξύ Μικρούτσικου και Πουλόπουλου

«Κανονικά σήμερα δεν θα ‘πρεπε να μιλήσω καθόλου, γιατί και στα πρώτα θέματα δεν ζητήσατε τη γνώμη μου. Εγώ ήμουν διακριτικός, γύρω στις 12:00 πρωτομίλησα αλλά, επειδή είμαι μεγάλη καρδιά, σε παρακαλώ θέσε μου το επόμενο ερώτημα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν μπουν στο θέμα του χωρισμού ανάμεσα στον Βασίλη Δημάκη και την Ερασμία Μάνου.

«Μην αντιδικήσεις σε αυτό, έχουμε τον Γιάννη να το κάνει, μην του παίρνεις τον ρόλο», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Εσύ πάντα θέλεις να μου φέρνεις αντίρρηση. Ξέρεις τι με ενοχλεί; Προσπαθούσα να σου εξηγήσω πριν γιατί η γυναίκα είναι ΣΥΡΙΖΑ και μου έλεγες για τον παππού σου και τη γιαγιά σου. Άσε όταν πηγαίνουμε στην τουαλέτα και βρισκόμαστε, να μου λες τέτοια αστεία να γελάμε… όχι στον αέρα», απευθύνθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον συνεργάτη του, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να κάνει λόγο για προσβολές.

«Δεν είναι προσβολές, είναι κριτική. Αυτοπροσβάλλεσαι όταν κάνεις τέτοια ερωτήματα», παρατήρησε ο παρουσιαστής σε υψηλούς τόνους.

«Μην μου φωνάζεις κατ’ αρχάς. Έχεις μία τάση να φωνάζεις. Αυτό θεωρείς ότι δεν είναι προσβολή; Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Εγώ αυτό έχω να πω», του απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος εμφανώς ενοχλημένος.

«Προσπαθώ να σε διασφαλίσω, επειδή λες αρλούμπες», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν χρειάζομαι διασφάλιση, ούτε θέλω τέτοιες αγάπες από ανθρώπους που μου λένε ότι λέω αρλούμπες. Ούτε κακοποιητική συμπεριφορά χρειάζομαι. Αυτά που έχεις πει για άλλους στο Fame Story λυπάμαι αλλά κάνεις τα ίδια», τόνισε ο δημοσιογράφος του Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου να επαναφέρει την τάξη και να προχωρά στη θεματολογία της εκπομπής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!