Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Ο “παλαιοχριστιανός” Μανώλης κάλεσε on air στο κινητό της Κατερίνας Καινούργιου – “Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε παρέμβαση ο 45χρονος από την Κορινθία ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «παλαιοχριστιανός».

Η παρέμβαση του παλαιοχριστού Μανώλη

Μετά την προσαγωγή του και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με το λαγούμι στο οποίο ζούσε η οικογένειά του, ο 45χρονος θέλησε να διευκρινίσει: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο».

Όσο για την αμοιβή του ως υπάλληλος σε τηλεργασία: «Εργάζομαι από πολύ μικρός σε πάρα πολλές εργασίες. Έπαιρνα 1000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα», απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου», σχολίασε ο 45χρονος.

Όσο για την άρνησή του να υποβληθεί σε τεστ DNA με τα παιδιά του: «Το τεστ DNA στρέφεται καθ’ όλης της οικογένειάς μου. Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις», είπε ο 45χρονος από την Κόρινθο στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!