Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εν εξάλλω ο Δημήτρης Μηλιόγλου με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: “Είναι αμαρτία, έχει και παιδιά…”

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τους ομοφυλόφιλους σχολίασε η παρέα στο «Πρωινό ΣουΣού». Ο Δημήτρης Μηλιόγλου δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή του για όσα εξέφρασε το γνωστό μοντέλο, με την υπόλοιπη ομάδα να υιοθετεί την ίδια άποψη.

Όσα είπε ο Δημήτρης Μηλιόγλου

«Ποιος να καταλάβει όταν λέμε εν έτει 2024 ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ρε παιδιά; Ποιος να καταλάβει; Είναι λες και ακούω… είναι νέος άνθρωπος, είναι αμαρτία από τον Θεό, έχει και παιδιά», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Ποια Ευαγγέλια διάβασε ήθελα να ‘ξερα που λένε αυτό το πράγμα; Η Εκκλησία το λέει! Η σχέση μας με τον Θεό – και το λέω εγώ ως ένας άνθρωπος που πιστεύει – είναι προσωπική υπόθεση. Εγώ αντιμετωπίζω την Εκκλησία ως μεσάζοντα γι’ αυτό και την έχω απορρίψει», υπογραμμίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Λέει ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει την τηλεόραση… στο μόντελινγκ τι; Κάνουν κάθε Κυριακή κατηχητικό;», τόνισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου αμέσως μετά, με την Ελένη Τσολάκη να παρατηρεί: «Καμιά φορά τον ακούω και λέω: γιατί το είπες τώρα αυτό;».

«Έχει πει κανείς ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πιστεύουν; Ότι έχουν γραμμένο το 666 στο κούτελό τους και κάνουν επικλήσεις στον έξω από δω; Στο μόντελινγκ δεν μπορεί να μη βρήκες έναν ομοφυλόφιλο! Όταν συναναστράφηκες με αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν αμαρτία; Είπες τότε: εγώ δεν κάνω πασαρέλα μαζί σας, γιατί είστε αμαρτωλοί;», είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!