Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Εκτροχιάστηκαν Αλέξης και Φάνης με το «θρίλερ» στη μονομαχία: “Γιατί βρίζεις; Είμαι γελοίος;”

Στα άκρα, αν όχι ανύπαρκτες, είναι πια οι σχέσεις στο Survivor ανάμεσα στον Αλέξη Παππά από την ομάδα των Διασήμων και τον Φάνη Μπολέτση από την ομάδα των Μαχητών. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον έντονο τρόπο και στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στις οθόνες μας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος «θρίλερ» της πρώτης ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, οι δυο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μιας και αντάλλαξαν λόγια βαριά με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν για να προλάβουν τα χειρότερα. Έτσι, όταν ο Αλέξης Παππάς πλησίασε τον πάγκο της μπλε ομάδας για να ζητήσει… τα ρέστα από τον νεαρό Μαχητή, εκείνος κάθε άλλο παρά έδωσε  την απάντηση που περίμενε ο ηθοποιός.

Η κόντα Αλέξη και Φάνη

«Γελοίο με λες; Με λες γελοίο;» ρώτησε αρχικά ο γοητευτικός ηθοποιός τον αντίπαλο του για να τραβήξει τον μεν ο Σάββας Γκέντσογλου και τον δε η Μαριλίνα Βακονίδου. «Γιατί με λες γελοίο, ε; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις καταρχάς;» επέμεινε ο Αλέξης Παππάς.

Φ.Μ.: Σε έβρισα;

Α.Π.: Ναι, γελοίο με λες! Εγώ ήμουν στο σημείο που μου είχε ορίσει η παραγωγή. Τέλος. Είμαι γελοίος;

Φ.Μ.: Είσαι, ναι.

Α.Π.: Γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο;

Φ.Μ.: Εγώ σε έβρισα;

Α.Π.: Με λες γελοίο!

«Αφού είσαι» αποκρίθηκε αμέσως ο Φάνης Μπολέτσης για να… κλείσει η παραγωγή του Survivor απρόσμενα τον ήχο και ο Αλέξης Παππάς να επιστρέψει στον πάγκο της δικής του ομάδας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!