Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η τηλεφωνική παρέμβαση στο “Καλύτερα δε γίνεται” για τον Πάνο Βλάχο

Μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να κάνει ο Σωτήρης Τσαφούλιας το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για τον Πάνο Βλάχο μετά το τραγούδι για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσε αντιδράσεις.

Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Πανόπουλου που είπε πως αν έστω και ένας δεν καταλαβαίνει ένα αστείο, τότε μάλλον δεν είναι αστείο και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με το τι λέμε, ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάλεσε στην εκπομπή ζητώντας να τοποθετηθεί δημόσια.

«Επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό, κι επειδή και εμένα με έχουν μαλώσει κάποιες εκπομπές γιατί είχα το θράσος να αργήσω να ενημερωθώ και να τοποθετηθώ για το θέμα, θέλω να τοποθετηθώ, και να πω ότι δεν είναι επιχείρημα αν έστω και ένας που ακούει δεν καταλαβαίνει και να προσέχουμε τι λέμε. Τότε θα έπρεπε να αποσύρουμε τη Μήδεια, μη τυχόν κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδελφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της.

Το να προσέχουμε τι λέμε δε θα έπρεπε να αφορά την Τέχνη, και ειδικά τη σάτιρα. Δεύτερον, δεν υπάρχει πτυχίο σατυρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος όχι να κάνει σάτιρα. Σε ό,τι έχε να κάνει με την προτροπή της βίας, να σας θυμίσω ότι υπάρχει συνάνθρωπός μας που ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν ο ίδιος πριν χρόνια, στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες σε γυναικοκτόνους, πως να κάνουν τον φόνο και να μείνουν μόνο τέσσερα χρόνια στη φυλακή για να μη καταστρέψουν τη ζωή τους…» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Έρχεται ο δημοσιογράφος που έχει τη διένεξη με τον Πάνο Βλάχο, που μπορούσε να κάνει πλάκα με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς, αλλά εξέλαβε ως βία το τραγούδι του Πάνου. Το τραγούδι παίζει ένα χρόνο στα ραδιόφωνα… Αν αυτό το πράγμα που πολλές εκπομπές το θεώρησα a priori προτροπή σε φόνο και βία, και έχοντας αυτή τη γνώση και την πεποίθηση το αναμετέδωσαν, τι πρέπει να κάνει ο εισαγγελέας

Ο Βλάχος τραγουδούσε σε 500 άτομα, οι εκπομπές αυτές δείξανε το βίντεο σε 6 εκ. κόσμο. Όταν γνωρίζεις ότι ένα πράγμα προτρέπει σε βία και το αναπαράγεις, αν ο εισαγγελέας πρέπει να δέσει τον Πάνο Βλάχο, σε όσους το αναπαρήγαγαν τι πρέπει να κάνει; Επειδή έχω κάνει τρεις αστυνομικές σειρές, και όταν τις έκανα, έκανα μεγάλη έρευνα, δε γνώρισα ποτέ μου νεκρόσακο να χωράει δυο ανθρώπους… Όταν μιλάμε για έναν δημοσιογράφο και έναν πολιτικό, το μυαλό οποιουδήποτε νοήμονα ανθρώπου θα έπρεπε να πάει στο τσουβάλιασμα… Αυτό ήταν το νόημα του τραγουδιού…» είπε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!