Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινημένος on air ο Φώτης Σεργουλόπουλος: “Είμαστε εδώ, ανοιχτά και είμαστε αυτοί που είμαστε”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος από τον αέρα της εκπομπής του, Πρωίαν σε είδον, εξέφρασε μέσα από την εκπομπή του την άποψή του για την χθεσινή υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η συγκίνηση του Φώτη Σεργουλόπουλο

«Ήθελα να πω για τη χθεσινή διεκδίκηση και νίκη για τη νομιμοποίηση για την ισότητα στον γάμο ότι το πιο σπουδαίο πράγμα που αισθάνομαι εγώ και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση για αυτό είναι ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μας βλέπουν και να μας ακούνε παιδιά, τα οποία ζούνε σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούν να εκφραστούν, ζούνε σε μία επαρχία, άκουγαν τις καμπάνες των εκκλησιών τρομακτικές χθες και προχθές να χτυπάνε εναντίον τους. Θέλω να μνημονεύσουμε τα παιδιά που αυτοκτόνησαν επειδή αισθάνονται διαφορετικά και αυτήν τη στιγμή πρέπει να ξέρουν αυτά τα παιδιά ότι υπάρχει ένας νόμος που τα αναγνωρίζει» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν είμαι εγώ και ο Καπουτζίδης που βγαίνουμε και λέμε για τα δικαιώματά μας, είναι το ίδιο το κράτος που νομιμοποιεί μία σχέση και την αναγνωρίζει τη σχέση των ομόφυλων ζευγαριών και βάσει αυτής μπορούν αυτά τα παιδιά να αισθάνονται ελεύθερα, να εκφραστούν κι ότι υπάρχει ένας νόμος που τα καλύπτει. Είμαστε εδώ, ανοιχτά και είμαστε αυτοί που είμαστε. Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να ακούσουν αυτήν την κουβέντα» πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!