Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Αλέξης Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα – “Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι”

Ο Αλέξης Κούγιας συνομίλησε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε κάποιο σημείο οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις  με τον δικηγόρο να τον αποκαλεί ανόητο.

Αλέξης Κούγιας: “Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις;”

«Μην πετάγεσαι! Άντε γεια, καλημέρα παιδιά. Χάρηκα πολύ. Στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μην με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω» είπε αρχικά ο Αλέξης Κύγιας.

«Ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθώντας να πάρει σειρά στον μονόλογο που άκουγε. «Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Τι με διακόπτεις; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις» απάντησε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήθελε να φύγει από το σημείο που έκανε τις δηλώσεις.

«Πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις και απαντήσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να κατευνάσει την ένταση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!