Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα – Χαμός on air: “Ρε λαμόγιο!” – Τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες η Καινούργιου

Με την κόντρα της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενώντας τον Γρηγόρη Εκμαλιάν, κουμπάρο της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Σε επικοινωνία με τον διοργανωτή συναυλιών Δημήτρη Γωνιά ο οποίος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την πολυσυζητημένη περιοδεία της τραγουδίστριας στην Αμερική οι τόνοι ανέβηκαν σε απαγορευτικό βαθμό με τον Γρηγόρη Εκμαλιάν να χρησιμοποιεί απρεπείς χαρακτηρισμούς προκαλώντας αναστάτωση και την άμεση παρέμβαση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είναι στενοχώρια αυτό που είδα για την Άντζελα Δημητρίου. Είναι ένας μύθος του ελληνικού τραγουδιού. Από 18 χρονών τη γνωρίζω, Μεγάλωσα με τη Δημητρίου όπως πολύς κόσμος. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα για να προβάλλουν κάποιοι τον εαυτό τους. τα λέω αυτά από αγανάκτηση, δεν έχω προσωπικά με κανέναν» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γωνιάς.

«Όσον αφορά την περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά, αυτή την περιοδεία την είχε κλείσει η Βάσω Καπώνη με την Άντζελα Δημητρίου».

«Όλοι οι άλλοι προβάλλουν τον εαυτό τους. Με τι προσόντα θα μπορούσαν να κλείσουν περιοδεία στην Αμερική».

«Ποιους ανθρώπους ρε λαμόγιο!»
Απευθείας ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ξέσπασε σε ειρωνικά χειροκροτήματα διαψεύδοντας τον κ. Γωνιά καθώς σύμφωνα με εκείνον τη διοργάνωση της συναυλίας την είχε αναλάβει ο Γιώργος Βαρσάμης.

Γ. Εκμαλιάν: Ρε συ, εσύ και ο Βαρσάμης είστε σκοτωμένοι, δεν μιλιέστε τι βλακείες λες;

Δ. Γωνιάς: Κυρία Καινούργιου, σέβομαι το πρόγραμμά σας, να μιλάω τώρα με τέτοιους ανθρώπους;

Γ. Εκμαλιάν: Ποιους ανθρώπους ρε λαμόγιο! Τι λες ρε;

Με συνοπτικές διαδικασίες η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τη γραμμή λέγοντας: «Τι λέτε; Πώς μιλάτε έτσι στον άνθρωπο! Ντάξει παιδιά θα τον κλείσουμε, γεια σας!».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!