Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου για την Μπέττυ Μαγγίρα: “Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα, εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση”

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, θέλησε να απαντήσει στην Μπέττυ Μαγγίρα

Το δικό της μήνυμα στη Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να στείλει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 12/2 μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της παρουσιάστριας του ANT1 για την Κατερίνα Καινούργιου όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησε να της στείλει ένα φιλί την Κυριακή μέσα από την εκπομπή τους. 

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού ανέφερε πρώτα τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μακαλιά, είπε, «Το παιδί πήγε στην εκπομπή, πάει να μου στείλει ένα φιλί και προτού πει κάτι καλό, λέει η Μπέττυ, “α, beef πάλι, άλλα λες από πίσω”. Είπε η Μπέττυ ότι δε βλέπει την εκπομπή. Καλά κάνεις και δε τη βλέπεις, δε χάνεις κάτι. Αλλά, όταν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί συνέχεια αναφέρεσαι, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ωραία έχουμε μιλήσει…

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση, ούτε κριτική και ταυτόχρονα πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ. Άσχετα που σε κάτι συνεντεύξεις τη ρωτάνε για ένα σκηνικό που είχε γίνει πριν δυο χρόνια στο Open με ένα ταξίδι στο Παρίσι, που εγώ το είχα πάρει αλλιώς. Ναι, για μένα ήταν αλλιώς. Έχει λήξει αυτή η ιστορία. Πάντα όμως, και τώρα, μπαίνω να δω και βλέπω, “η Μπέττυ απάντησε…”.

Εφόσον η Μπέττυ δε βλέπει την εκπομπή, να μπει να δει αποσπάσματα, να δει πόσο ωραία μιλάω για εκείνη… Εμείς σχολιάσαμε αυτά που έγραψε ο Ουγγαρέζος… Δε κάναμε κριτική. Δε ξυπνήσαμε και είπαμε “θα σχολιάσουμε την εκπομπή της Μαγγίρα”»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!