Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου on air: “Δεν θέλω να ακούω ανυπόστατα πράγματα, θα τρελαθούμε τελείως”

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την παρουσία του Παναγιώτη Δαβίλα στον αέρα. 

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Παναγιώτης Δαβίλλας, πρώην δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου προχώρησε σε μία πρωτοφανή ομοφοβική κίνηση, καθώς αποφάσισε να ρίξει μαύρη μπογιά σε πολύχρωμα σκαλιά της περιοχής γιατί είχαν τα χρώματα της «ανωμαλίας» όπως τόνισε ο ίδιος.

Μιλώντας σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου είπε πως: «Είναι προπαγάνδα που έβαλαν τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ας έβαζαν πέντε χρώματα ή επτά. Όχι 6, είναι προπαγάνδα. Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει αδιαφορία πολιτών» προκαλώντας τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ξέσπασε τερματίζοντας την κλήση.

«Το σπίτι σας έβαψαν; Τι λέτε; Με ποιο δικαίωμα παίρνετε μαύρη μπογιά και βανδαλίζετε τους δρόμους; Θα κλείσω την κουβέντα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστώ, γεια σας!» είπε με τον Παναγιώτη Δαβίλλα να αντιδρά λέγοντας: «Αν δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες να μου το κλείσετε!».

«Δεν θέλω να ακούω τρέλες, εμμονές, ανυπόστατα πράγματα και φανταστικά. Θα τρελαθούμε τελείως!» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!