Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Κοσώνας: Ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα έδωσε το απόλυτο spoiler για τη “Γη της Ελιάς”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Νίκος Κοσώνας.

Ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, Νίκος Κοσώνας, που υποδύεται τον Μιλτιάδη Λεοτσάκο στη σειρά «Γη της ελιάς» μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, παραδέχεται ότι είναι πάντα δίπλα στους γονείς του αλλά «δεν τους παραχαϊδεύει».

«Στο μυαλό μου έχω τους γονείς μου άτρωτους και μαχητές και δεν τους παραχαϊδεύω, αν χρειαστούν όμως κάτι είμαι πάντα δίπλα τους. Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τα πάρτι που μου διοργάνωνε η μαμά μου. Υπάρχουν στιγμές που με έχουν παραχαϊδέψει οι γονείς μου αλλά και άλλες που μου έχουν σφίξει τα λουριά», είπε αρχικά ο ηθοποιός, Νίκος Κοσώνας.

Όπως είπε, στον πατέρα του θαυμάζει τις γνώσεις του και στη μητέρα του την καλλιτεχνία της και το φως που εκπέμπει.

«Μου αρέσει που σπούδασα φυσική αλλά δεν κάνω σκέψεις για το αν έκανα σωστά που έγινα ηθοποιός. Στο σίριαλ «Γη της ελιάς», θα χωρίσω με την Αλκμήνη», πρόσθεσε ο Νίκος Κοσώνας.

Κλείνοντας ο Νίκος Κοσώνας τόνισε: «Δεν μου αρέσει η αποξένωση που υπάρχει στην εποχή μας και ο χρόνος που ασχολούμαστε με το κινητό. Προσπαθώ να μην αλλάξει ο χαρακτήρας μου λόγω της αναγνωσιμότητας αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που έχω χτίσει».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!