Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σασμός – Spoiler: Στο οινοποιείο του Ευθύμη, υπάρχει κάτι που ενοχοποιεί τον Παύλο

Συγκλονιστικές και ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στο Happy Day για τη συμμετοχή του στο σίριαλ και έδωσε πολλά spoiler.

«Ο σασμός θα έχειο εμπόδια. Μένουν πολλά θέματα στον “αέρα”», δήλωσε αρχικά, ενώ για τον ρόλο του, τον Παύλο Βρουλάκη, αποκάλυψε: «Μέσα στο οινοποιείο που έχει πάρει από τον Ευθύμη, βρίσκεται κάτι που ενοχοποιεί τον ίδιο το Παύλο, ο οποίος καταλήγει στα σίδερα.

Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν, μίας είναι ο θάνατος του Ευθύμη».

«Αυτή είναι η πρώτη στιγμή που…»

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε για το αν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Καλλιόπη Σταματάκη.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ούτε όπως παίζω. Βλέπω τα επεισόδια, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι. Αποφεύγω να παρακολουθώ τις σκηνές μου. Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον», τόνισε ο Στέλιος Μάινας.

«Ο Παύλος στον Σασμό ήρθε ως εκδικητής από την πλευρά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Ήταν αγκάθι η απόσταση των δύο οικογενειών. Ο Παύλος μεταλλάσσεται στην πορεία. Είναι υπέρ του σασμού, έχει τη φιλοδοξία αυτός να τον κάνει. Τώρα, είναι η πρώτη στιγμή που οι δύο οικογένειες έρχονται κοντά και ο ίδιος με την Καλλιόπη», αποκάλυψε.

«Κάπνιζα μανιωδώς»

Ο Παύλος με την εισαγγελέα και πρώην σύζυγό του

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που του έγινε πρόταση για τον Σασμό, αλλά και στη μεγάλη απόφαση που πήρε.

«Όταν μου πρότειναν τη 2η σεζόν να μπω στον Σασμό αρνήθηκα γιατί είχα θέατρο. Μπαίνοντας ένιωσαν πως είμαι σπίτι μου, μου έπαιρναν όλη την κούραση. Έχω πάθει πολλες φορές υπερκόπωση, έφευγα από το γύρισμα και δεν ήξερα πώς θα γυρίσω σπίτι.

Κάπνιζα μανιωδώς και απερίσκεπτα για πολλά χρόνια. Μια μέρα ξύπνησα και το έκοψα», τόνισε.

«Ο Ανδρέας θα αποχωρήσει…»

Ο Παύλος με τον Ανδρέα

Αναφορικά με το μέλλον του Ανδρέα στη σειρά: «Θα αποχωρήσει με κάποιον τρόπο που θα δούμε στην πορεία. Πολλές φορές αυτό που θες να εκδικηθείς μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός»,

«Η δουλειά του ηθοποιού είναι συνυφασμένη με την οικονομική δυσκολία. Ένας ηθοποιός ψάχνει για δουλειά 3 φορές τον χρόνο. Κρινόμαστε συνεχώς. Έχω περάσει περίοδο που ήμουν αγχωμένος και δύσκολα οικονομικά. Μαθαίνεις με τα χρόνια να είσαι φειδωλός», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Είναι επιλογή μας με τη σύζυγό μου να μην απασχολούμε τα μέσα. Η σχέση μας έχει τα πάνω της και τα κάτω της», κατέληξε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!