Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα για τον 7ο κύκλο του My Style Rocks: Η Καραβάτου καλωσόρισε τους τηλεθεατές – Η είσοδος Κουδουνάρη, Γαβαλά, Καζαντζόγλου

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στον έβδομο κύκλο του My Style Rocks. Η παρουσιάστρια λίγο πριν καλωσορίσει την κριτική επιτροπή, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Λάκη Γαβαλά ανέφερε:

«Ξέρετε τι σκεφτόμουν σήμερα που ερχόμουν εδώ; Ότι ο αριθμός 7 είναι ένας πάρα πολύ δυνατός αριθμός. Ας πούμε ότι 7 ήταν τα θαύματα της αρχαιότητας, όπως επίσης οι πυθαγόρειοι έλεγαν ότι το 7 είναι ένας τέλειος αριθμός. Η Σελήνη σε κάθε φάση της περνά ανά 7 ημέρες, όπως επίσης και τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι 7. Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα για αυτό, αλλά δεν θα πω κάτι άλλο γιατί αυτό που θέλω να σας πω επί της ουσίας είναι το 7 είναι ιδιαίτερο, ξεχωριστό, ένα θαύμα, είναι τέλειο, μαγικό, όπως εύχομαι να είναι αυτή η έβδομη σεζόν εδώ στο My Style Rocks.»

«Αυτή τη στιγμή σας καλωσορίζω στον ΣΚΑΙ σε μία νέα περιπέτεια, που είμαι σίγουρη ότι θα τη ζήσουμε μαζί πάρα πολύ δυνατά. Σε λίγο πρόκειται να έρθουν εδώ οι 9 μούσες του My Style Rocks, όπως μου αρέσει να τις λέω. Μία από αυτές θα είναι η βασίλισσα του στυλ» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!