Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

OPEN: Μετακινείται στην πρωινή ζώνη το “Επί Τόπου” του Νάσου Γουμενίδη

Νέα δεδομένα για την εκπομπή “Επί Τόπου” στο OPEN με τον Νάσο Γουμενίδη. Συγκεκριμένα, η infotainment εκπομπή του σταθμού από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου αλλάζει ώρα και μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Θα ξεκινά 10 λεπτά πριν τις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13.00 το μεσημέρι.

Στην πρωινή ζώνη του “Επί Τόπου”

Το “Επί Τόπου” έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία Σαββατοκύριακα στην τηλεθέαση με διψήφια ποσοστά σε τέταρτα, νούμερα που έχει να δει το κανάλι στη συγκεκριμένη ζώνη από την εποχή που ήταν Έψιλον. Έτσι, το κανάλι της Παιανίας αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή και να την τοποθετήσει σε πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον με πλήθος καναλιών εκείνη την ώρα να έχουν ζωντανό πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο βασικός λόγος που γίνεται αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τα υψηλά έσοδα της εκπομπής από τις εμπορικές τοποθετήσεις. Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι πιο κερδοφόρα από τη μεσημεριανή και το εμπορικό τμήμα του καναλιού έκρινε ότι μπορεί να “τσιμπήσει” καλύτερα κέρδη. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή πλήθος κόσμου το μεσημέρι δεν βλέπει τηλεόραση τα Σαββατοκύριακα καθώς επιλέγει να κάνει βόλτες οικογενειακώς. Αντίθετα, το πρωί υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση τηλεθεατών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!