Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αφροδίτη Γραμμέλη για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Όλο αυτό είναι γελοίο, υπάρχει ένα βαρύ πένθος”

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να κάνει μια αιχμηρή τοποθέτηση για τα όσα ειπώθηκαν από την Κατερίνα Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

“Όλο αυτό το βρίσκω γελοίο, λυπάμαι που το λέω. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δε θα πρέπει να γίνονται. Από την άλλη βέβαια, και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στα κοινωνικά δίκτυα και στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν είναι ωραίο να γίνονται γιατί -για εμένα- αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πένθος βαρύ στο πλατό κι αν πραγματικά θες να το σεβαστείς, δεν χρησιμοποιείς τον αέρα της εκπομπής για τίποτα.

Σέβεσαι ότι αυτός ο αέρας ανήκει σε μία παρουσιάστρια που έχει επιλέξει κάποιους ανθρώπους και περνάει μία πολύ δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Το αν εγώ θα πω κάτι για την καρέκλα ή ο άλλος αναρωτηθεί γιατί βγήκε η εκπομπή ή ο παράλλος για το πώς είναι η Φαίη η οτιδήποτε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται” είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπερασπίστηκε τον ΣΚΑΪ.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!