Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι Διάσημοι μες στη νύχτα: “Τι να τελειώσεις ρε μαλ…α; Ντροπή σου”

Την πιο έντονη νύχτα στο φετινό Survivor είχαν οι Διάσημοι μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας βρέθηκαν να μιλούν σε πολύ υψηλούς, με πρωταγωνιστές την Μαρία Αντωνά και τον Χρήστο Βολικάκη, ενώ οι κάμερες έγραφαν σε νυχτερινή λήψη. «Αυτό το οποίο σου έχει μεταφερθεί Σάββα (σ.σ. Γκέντσογλου), δεν έχει βγει ποτέ από το δικό μου στόμα! Δεν έχω σχολιάσει τίποτα με κανέναν. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν την ψήφο μου με τον Αλέξη εκτός από ένα πρόσωπο, τον Νίκο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η μελαχρινή παρουσιάστρια.

Το σκηνικό του καβγά

Χ.Β.: Δεν θυμάμαι τώρα ποιος το είπε. Λέω όμως, “υπάρχει δεύτερη επιλογή; Αν υπάρχει, να την δούμε”. Ήθελα να δω τι γίνεται.

Μ.Α.: Από το δικό μου στόμα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Χρήστο, εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Τίποτα, ειδικά για τον Σάββα που προσωπικά με τον σύντροφο μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι

Χ.Β.: Εγώ είπα το σκηνικό. Να τελειώσω; Να τελειώσω, Μαράκι μου;

Μ.Α.: Τι να τελειώσεις ρε μαλ…α; Τώρα με δουλεύεις;

Χ.Β.: Κάνω τον σταυρό μου και το λέω αυτό, έγινε έτσι.

“Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγω και από πάνω, τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα, Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε! Ντροπή σου” πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά για να αποχωρήσει, προσωρινά, από τον καβγά της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!