Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το ανανεωμένο parapolitika.gr είναι γεγονός: Όλος ο κόσμος στην οθόνη σας

Ένα νέο «ταξίδι» ξεκινάει σήμερα το parapolitika.gr στις «θάλασσες» της ενημέρωσης, με την ανανεωμένη μορφή του.

Με ένα σύγχρονο layout, σχεδιασμένο από τον μετρ του είδους, art director του ομίλου Παραπολιτικά, Μιχάλη Αγαπάκη και την υποστήριξη της Atcom, μίας από τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες διαδικτύου, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και κείμενα από μία μεγάλη ομάδα έμπειρων και έγκυρων δημοσιογράφων και αρθρογράφων, το parapolitika.gr «ξανασυστήνεται» στο αναγνωστικό κοινό, παρέχοντας την πιο πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, την Πολιτική, την Κοινωνία, την Showbiz, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Οικονομία.

Παράλληλα, το ανανεωμένο parapolitika.gr μεταφέρει το παρασκήνιο και τα παραπολιτικά των πολιτικών εξελίξεων και όχι μόνο μέσα από την πιο ενημερωμένη στήλη του εγχώριου τύπου, τον «Πολιτικό Καφέ», με την υπογραφή του Γιάννη Κουρτάκη, όπως επίσης και μέσα από τις στήλες και τα σχόλια γνωστών και έμπειρων δημοσιογράφων.

Η νέα αυτή προσπάθεια πλαισιώνεται από βίντεο, που παρουσιάζουν, σχολιάζουν και σατιρίζουν την επικαιρότητα όλης της ειδησεογραφίας και δημοσιεύονται στα social media του site, υπό την επιμέλεια της υπεύθυνης social media του ομίλου Παραπολιτικά, Φανής Βεντούρη.

Στη νέα μορφή του parpolitika.gr προστίθεται και μία νέα στήλη, αυτή των Podcasts, με παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 και όχι μόνο να σχολιάζουν και να αναλύουν την επικαιρότητα.

Είμαστε, λοιπόν, εκεί: στην Κοινωνία, την Πολιτική, στην Οικονομία, τον Κόσμο, στον Αθλητισμό, στη Showbiz, στον Πολιτισμό.

Όλος ο κόσμος στην οθόνη σας!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!