Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό ΣουΣού: Ο κακό χαμός στο πάνελ της εκπομπής με φόντο τον Γιώργο Νταλάρα – “Όχι! Δεν έγινε Γιωργάκης”

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Ο Θοδωρής Ρακιντζής υποστήριξε ότι μετά την αντίδρασή του έγινε «Γιωργάκης» με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος να ξεσπάσει και να ακολουθήσει μία έντονη τοποθέτηση.

Ο καβγάς on air

“Είναι βαρύ να λέμε για ήθος για μια λάθος συμπεριφορά. Λίγο να χαλαρώσουμε και όχι να αμφισβητήσουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα. Μην τρελαθούμε τώρα, ήταν μία λάθος στιγμή. Συμφωνούμε στο ότι ήταν επιθετικός και χτύπησε τον άμαχο πληθυσμό. Δεν έγινε Γιωργάκης, όχι. Δεν είναι πραγματικότητα, είναι άποψή σου. Δεν έγινε Γιωργάκης από μία άτυχη στιγμή. Έλα τώρα, 55 χρόνια καριέρας. Θα θίξουμε το ήθος και την καριέρα του; Σοβαρά τώρα;” ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Επειδή ωρύεσαι, δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο. Ούτε Γιωργάκης, ούτε το ήθος κι η αξιοπρέπειά του θα αμφισβητηθούν. Εντάξει; Στο κομμάτι της συμπεριφοράς και στον άμαχο πληθυσμό είναι απαράδεκτο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μετανιώσει. Ο Γιώργος Ναταλάρας είπε κάτι με λάθος τρόπο. Αν είναι να το παίρνει ο καθένας προσωπικά, καήκαμε” πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!