Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Η γη της ελιάς” – Spoiler: Κατάρες, επανασυνδέσεις, ένας ψεύτικος αρραβώνας και ένα διαζύγιο

Τρέχουν οι εξελίξεις στη Γη της ελιάς και θα είναι πλούσιες στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά, το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, η Βασιλική και ο Φίλιππος ξανασμίγουν προς τέρψη όλων των φανς τους.

Η ζήλια του Φίλιππου όταν τη βλέπει με τον Μιλτιάδη θα τον κάνει να πέσει στα πόδια της.

Την περιμένει έξω από το πατρικό της και της κάνει ερωτική εξομολόγηση ζητώντας συγγνώμη.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

“Σε αδίκησα, συγγνώμη. Σε αγαπώ, δεν αντέχω να είμαστε χωριστά” της λέει και εκείνη συγκινημένη τον συγχωρεί αφού πρώτα του πει “δεν θέλω να ανακατεύεσαι με την οικογένεια του πατέρα και της μάνας μου”.

Η Βασιλική γυρίζει στο σπίτι τους και εκείνη που χαίρεται περισσότερο είναι η Χάιδω καθώς έχει τα γενέθλιά της και αυτό είναι ένα απρόσμενο δώρο.

Ο Φίλιππος κάνει ένα βήμα ακόμα. Ζητάει συγγνώμη από την Αρετή που της φέρθηκε απότομα (όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο). Εκείνη όμως όχι μόνο δεν τη δέχεται αλλά του μιλάει αισχρά. Τόσο αισχρά μάλιστα που όταν το μάθει η Χάιδω και τη συναντήσει τυχαία στον δρόμο, θα πατήσουν έναν γερό καβγά και οι γνωστές κατάρες των δύο γυναικών θα επιστρέψουν δυναμικά στην οθόνη μας.

Την ίδια στιγμή, η Αρετή αρραβωνιάζεται επίσημα τον Τάσο και κάνει επίδειξη σε όλη την Αρεόπολη τη βέρα της χωρίς φυσικά να έχει καταλάβει ότι όλα είναι σχέδιο του Τάσου να ξανακερδίσει τηνπρώην του.

Η Φιλιώ φεύγει από το σπίτι

Ένας άλλος όμως έρωτας ήδη ανθίζει όχι όμως χωρίς εμπόδια.

Μπορεί ο Τζον και η Αθηνά να ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί και η Αθηνά να τον γνωρίσει στη Μαρία, η Φιλιώ όμως φαίνεται ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα.

Βάζει συνεχώς εμπόδια στην Αθηνά να συναντά τον Τζον. Όταν η Αθηνά της κάνει μια ευθεία κουβέντα, η Φιλιώ αισθάνεται ότι είναι βάρος και φεύγει από το σπίτι. Θα χτυπήσει την πόρτα της Μαργαρίτας όπου αναζητά καταφύγιο.

Ο Χρήστος από την άλλη δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά από την Αριάδνη. Έτσι, ενώ τώρα βλέπουμε ότι της λέει με έμφαση πως δεν θα χωρίσει από τη γυναίκα του, τελικά θέλει να της ανακοινώσει ότι παίρνουν διαζύγιο για να είναι με την Αριάδνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!