Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Ξέσπασαν σε κλάματα στο πάνελ με την ζωή του Γιώργου Λαμπάτου

Ο Γιώργος Λαμπάτος όπως αποκάλυψε ο ίδιος ζει σε άθλιες συνθήκες. ο θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής άκουγαν τις περιγραφές του με μάτια δακρυσμένα.

Ξέσπασαν σε κλάματα στο πάνελ

“Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει, είναι πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος. Κάθισα χθες εκεί περίπου 3 ώρες, έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Όταν γύρισα πίσω στο γραφείο ζήτησα από τον διευθυντή να σηκωθώ να φύγω γιατί δεν άντεχα.

Είχα κάποια χρήματα στην τσέπη μου, τα οποία του τα έδωσα στο τέλος της συνέντευξης γιατί δεν μπορούσα να αντέξω όλη αυτή την κατάσταση. Ο άνθρωπος άρχισε να κλαίει επάνω στον ώμο μου και να μου λέει “μην το κάνεις αυτό”, αλλά δεν μπορούσα να μην το κάνω. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Περιμένει από μέρα σε μέρα να του κόψουν το ρεύμα. Έχει έτοιμα κάποια φαναράκια για να τα ανάψει”, αποκάλυψε ο Νίκος Νικόλιζας.

“Μιλάμε για ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, με τα πράγματα να είναι στοιβαγμένα το ένα επάνω στο άλλο”, είπε ο δημοσιογράφος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!