Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίθανος Σταύρος Σβήγκος: Πήρε το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ – “Πες μου εσύ που τα ξέρεις καλύτερα από μένα”

Ο Σταύρος Σβήγκος βρήκε την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Εκεί, μίλησε για τη μεταγραφή του επιτυχημένου σήριαλ στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος

“Βρέθηκε τελικά η λύση, νιώθω καλά για εμάς. Δεν μπορώ να βγω και να πανηγυρίσω, γιατί αυτή τη στιγμή άλλοι συνάδελφοί μου τραβάνε αυτό που τραβούσαμε εμείς πριν λίγο καιρό”, δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

“Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ακόμα κι όταν βλέπω ότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά και δεν πρόκειται να ισιώσουν, απλά το αποδέχομαι και λέω: αυτό είναι”, επισημαίνει ο ηθοποιός.

“Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μακάρι να κρατήσει τον πήχη εκεί που τον είχε και να ανταποκριθεί ο κόσμος το ίδιο», εύχεται ο Σταύρος Σβήγκος για την επικείμενη «δεύτερη πρεμιέρα” που κάνει ο «Έρωτας Φυγάς» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου.

Όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής του «αποκαλύπτει» την ημερομηνία της πρεμιέρας και της επανέναρξης των γυρισμάτων, ο Σταύρος Σβήγκος πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και επέστρεψε τις ερωτήσεις στον δημοσιογράφο.

“Τι μέρες θα παίζουμε; Για πες μου, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Είσαι αισιόδοξος για τη ζωή;”, ρώτησε ο Σταύρος Σβήγκος χαριτολογώντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!