Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε on air η Κατερίνα Καινούργιου: “Έπεσαν να μας φάνε που τον καλέσαμε, εδώ φιλοξενούμε τους πάντες”

Τη δική της απάντηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στα σχόλια που άκουσαν η ίδια και οι συνεργάτες της μετά την απόφαση να φιλοξενήσουν στην εκπομπή της Παρασκευής (12/1) τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας εξέφρασε στο Super Κατερίνα την αντίθεσή του στο πολυσυζητημέΞΕΣνο νομοθέτημα, που αναμένεται να τεθεί σύντομα προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, επικαλούμενος μάλιστα και ψυχιατρικές γνωματεύσεις ενάντια στο φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας. Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

“Να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ο αρχιεπίσκοπος της Κρήτης που έβγαλε έναν πάρα πολύ γλυκό λόγο και, επειδή είπατε για την εκπομπή, έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου”, ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Θέλω να πω ότι εδώ φιλοξενούμε τους πάντες και ταυτόχρονα, επειδή πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία, καλό θα είναι να ακούσουν αυτές τις ρητορικές μίσους κάποιοι σεβασμιότατοι και να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει”, επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha.

“Το θέμα, κυρία Καινούργιου, είναι ότι η ρητορική μίσους υπάρχει ακόμα και μέσα στα κείμενά τους και αυτά που υπερασπίζονται”, παρατήρησε από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!