Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Χριστοδούλου: “Όλα τα θέματα που υπάρχουν μέσα στο σενάριο, στο “Ναυάγιο” με αφορούν προσωπικά και καλλιτεχνικά”

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το ναυάγιο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA και για τη ζωή του.

Για το «Ναυάγιο», το οποίο επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 22:50, ανέφερε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία της σειράς γιατί βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Όλα τα θέματα που υπάρχουν μέσα στο σενάριο με αφορούν προσωπικά και καλλιτεχνικά. Νιώθω πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά».

Για τον ρόλο του στη δραματική σειρά του MEGA, είπε: «Ο Γιώργης Κανελλάκης είναι ένας δημοσιογράφος. Έχει και προσωπικούς λόγους για τους οποίους ασχολείται με το ναυάγιο. Έχει πολλές εκπλήξεις στην πορεία ως χαρακτήρας. Στα τελευταία επεισόδια που διάβαζα δεν τα πίστευα αυτά που θα συμβούν».

Για την παιδική του ηλικία και την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Ως παιδί ήμουν κλειστός, περίεργος και έπαιζα με ζωύφια. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μία παράσταση που παίζαμε και δέσαμε. Εγώ έβγαινα από μία δύσκολη σχέση και η Μαρία σε όλο αυτό το κομμάτι που για εμένα ήταν πολύ δύσκολο, έδωσε θεραπεία. Δεν ζηλεύω, έχω εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου. Έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Είναι μια σχέση που την προσπαθούμε, που προσπαθούμε να τη φροντίσουμε. Δεν είναι ρόδινα πουθενά τα πράγματα».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: «Γνωρίζω ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά και είναι υπέροχοι γονείς. Δεν έχει καμία διαφορά για εμένα αν του γιου μου του αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια. Προσπαθώ να μην βλέπω φύλα αλλά ανθρώπους. Δεν ξεχωρίζω το ανδρικό και γυναικείο παιχνίδι, αυτά είναι κοινωνικές συμβάσεις».

Για την καριέρα του, αποκάλυψε: «Είχα καβαλήσει το καλάμι, τρως τα μούτρα σου μετά και έρχεσαι και ισορροπείς».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πλατόνωφ» που κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!