Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η γη της ελιάς – Spoiler: Αυτόν τον ηθοποιό δεν θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς

Αποχώρηση “βόμβα” ετοιμάζεται στη “Γη της ελιάς”, σε περίπτωση που τελικά η επιτυχημένη σειρά του Mega, συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και 4ο κύκλο, ωστόσο ένας ηθοποιός είναι σίγουρο ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτόν.

Ο λόγος για τον Διονύση Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Παρασκευής 12/1 και έδωσε ένα το spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

“Δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και θα δεσμευόμουν τόσο γρήγορα στη ζωή μου”

“Έχω κοινά με τον Φίλιππο. Είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει μπροστά για αυτούς που αγαπάει, οπότε ως προς αυτό σίγουρα ταιριάζω με τον χαρακτήρα που υποδύομαι. Έχουμε όμως και κάποια χάσματα σε μερικά ζητήματα.

Για παράδειγμα, δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και θα δεσμευόμουν τόσο γρήγορα στην ζωή μου. Για τον Φίλιππο ο θεσμός της οικογένειας είναι ιεραρχικά το πιο υψηλότερο σκαλί. Η σειρά ξεκινάει με την απώλεια της αδερφής και του πατέρα του. Οπότε, ο ρόλος της αδερφής του είναι κάτι πολύ ιερό για εκείνη κι όταν βρίσκει την Ειρήνη και βλέπουμε πόσο πολύ θέλει να την φέρει κοντά του.

Έτσι, όταν βλέπει στην Βασιλική αυτή την συμπεριφορά, το θεωρεί παράλογο γιατί δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένος λόγος που δεν την αποδέχεται, είναι περισσότερο εγωιστικοί οι λόγοι παρά πρακτικοί. Βλέπει μάλιστα στην Βασιλική μερικά χαρακτηριστικά της μάνας της, της Αρετής, που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής και τον προβληματίζουν, οπότε όλα αυτά δημιουργούν την δυσανασχέτηση του Φίλιππου”, είπε ο «Φίλιππος» από τη Γη της Ελιάς.

“Μετά από 3 χρόνια, δυστυχώς…”

“Για εμένα η Γη της Ελιάς είναι ορόσημο για την καριέρα μου, από την σειρά αυτή ξεκίνησα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Όταν ξεκίνησε, κανείς μας δεν περίμενε ότι θα κάνει τόση μεγάλη επιτυχία κι ότι θα μιλάμε για 4ο χρόνο. Έβαλα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από 3 χρόνια όμως, νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ο ρόλος του Φίλιππου να ολοκληρωθεί στην 3η σεζόν”, είπε ο «Φίλιππος» από τη Γη της Ελιάς;» αποκάλυψε.

Η λεκτική βία

Αναφερόμενος στο βίωμά του με την λεκτική βία την οποία υπέστη ανέφερε:

“Οι εμπειρίες μας, θετικές ή αρνητικές, μας διαμορφώνουν ως χαρακτήρες. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την οικογένεια και τους ανθρώπους μου. Είμαι άνθρωπος που δεν φοβάμαι ή ντρέπομαι να συζητήσω. Εάν νιώθω ότι μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον απέναντί μου συζητάω τα πάντα και αυτό βοηθά να διώξεις τον δαίμονα. Ως άνθρωπος έχω μία ιδιότητα self healing”, είπε η ηθοποιός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!