Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Αντώνης Πρέκας για τον Νίκο Μουρατίδη: “Τοξικά απόβλητα, που παρασιτικά ρυπαίνουν το περιβάλλον”

Ο Αντώνης Πρέκας βρέθηκε στον αέρα της εκπομπή Super Κατερίνα. Εκεί κλήθηκε να σχολιάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

Όσα είπε ο Αντώνης Πρέκας

Αρχικά, ο δημοσιογράφος για την χρηματική ανταμοιβή που φέρεται να ζήτησε ο Νίκος Μουρατίδης περιπαικτικά δήλωσε: “Χαίρομαι για την αναμονή γιατί εγώ χρεώνω με χρονοχρέωση…” 

Στην συνέχεια είπε: “Έχουμε μπει σε μια νοοτροπία lifestyle, όπου όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται. Και ο καθένας από εμάς εξαπολύει ύβρεις για τον άλλο που αυτό συνιστά λεκτική βία. Που με την σειρά της υποθάλπει την βία. Έτσι όπως έχει ο καθένας δικαίωμα στην έκφραση έτσι έχει και δικαιώμα ακόμα και ο τελευταίος στο σεβασμό της αξιοπρέπειας του.”

Με αφορμή τον Νίκο Μουρατίδη τόνισε: “Η λέξη απόβλητο είναι λάθος, διότι απόβλητο σημαίνει αυτός που έχει αποβληθεί έχει περάσει στην αχρηστία, δεν τον χρειάζονται. Άρα σε οποιοδήποτε χώρο που κάποιος είναι ενεργός, δεν είναι απόβλητα. Μιλάμε για τα απόβλητα που έχουν αποσυρθεί, έχουν αποβληθεί και τους έχει ξεράσει το σύστημα και ως τοξικά απόβλητα συνεχίζουν να ρυπαίνουν το περιβάλλον.” 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!