Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου μαθαίνει από δημοσιογράφο για τη δολοφονία της

Φρίκη και αποτροπιασμός για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Το άψυχο σώμα της Γεωργίας, η οποία διένυε την έβδομη εβδομάδα κύησης, βρέθηκε σε δασική περιοχή 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου της δημοτικής ενότητας Βασιλικών του δήμου Θέρμης, με τον φίλο του συντρόφου της να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη. Ο 39χρονος σύντροφος της που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν έχει «σπάσει» ακόμα στις Αρχές.

Τι λέει στο Πρωινό ο πρώην σύντροφός της

Ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας με τον οποίο ήταν σε σχέση πριν από περίπου 4 χρόνια μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, από την οποία πληροφορήθηκε και τη δολοφονία της! “Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 – 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της σοκαρίστηκα” είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της άτυχης 41χρονης.

Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τη δολοφονία της, εκείνος σοκαρισμένος απάντησε: “Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πωπω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της… Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!