Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Ζαχαράκη: “Λύγισε” on air η Υπουργός για την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Η Σοφία Ζαχαράκη βρέθηκε στην Πρωινή Ζώνη, Action 24. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της νέας γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Η υπουργός κοινωνικής συνοχής και οικογένειας δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και δήλωσε συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο γεγονός.

Όσα είπε η Σοφία Ζαχαράκη

“Για αρχή, ξέρετε ότι και μόνο το άκουσμα όλων αυτών των λεπτομερειών σε σοκάρει, παίρνουμε λίγο χρόνο για να εμπεδώσουμε αυτό το οποίο έχει συμβεί, από χέρι ενός συντρόφου να χάσει μια γυναίκα τη ζωή της”, είπε αρχικά η Σοφία Ζαχαράκη στον αέρα του Action24 εμφανώς συγκινημένη.

“Θα περιμένουμε βέβαια τις λεπτομέρειες αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα και κανενός είδους βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό”, τόνισε η υπουργός της κυβέρνησης.

“Ξέρετε ότι το 84 τοις εκατό των περιστατικών που έρχονται να καταγγελθούν είναι από τον σύντροφο ή τον σύζυγο; Το ξέρετε ότι το 71 τοις εκατό είναι μητέρες; Γιατί ήταν μητέρα η συγκεκριμένη κοπέλα και κυοφορούσε το δεύτερο”, ανέφερε στη συνέχεια η Σοφία Ζαχαράκη, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!