Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς φύτεψε τον σπόρο της ίντριγκας με το καλημέρα – “Έκανες 4 εχθρούς”

Το Survivor έκανε πρεμιέρα. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο και πρώτο της σεζόν, είχαμε το πρώτο συμβούλιο του νησιού. Μετά την εντυπωσιακή τους άφιξη στο νησί Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στον στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο αλλά και την ασυλία.

Το έπαθλο με το τσακμάκι το κέρδισαν οι Μαχητές ωστόσο οι Διάσημοι πήραν τη ρεβάνς στον δεύτερο γύρο εξασφαλίζοντας ασυλία για το συμβούλιο.

Οι πρώτες ίντριγκες 

Για τους Μαχητές το μπαλάκι με τις ευθύνες το έριξε πρώτος ο Άγγελος λέγοντας πως διέκρινε χαμηλές επιδόσεις από τις γυναίκες.

“Ίσως είναι καλό αυτό για τους Μαχητές για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα και να δυναμώσει η ομάδα. Σε μία ήττα δεν μπορεί να είναι τίποτα τυχαίο… Τπ Survivor απαρτίζεται από άτομα που τα δίνουν όλα και από άτομα που δεν το λέει η ψυχή τους και πρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Είδα έλλειμα ψυχής στο γυναικείο κομμάτι” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τη γνώμη των υπολοίπων πάνω στα όσα είπε ο παίκτης με τους περισσότερους να διαφωνούν μαζί του και τα πρόωρα συμπεράσματα που έβγαλε.

Ο Αλέξης Παππάς έδειξε με την πρώτη καλησπέρα ότι είναι ετοιμοπόλεμος για… ίντριγκες λέγοντας ότι ήδη ο Άγγελος έκανε τέσσερις εχθρούς στο παιχνίδι.

“Η Μπλε ομάδα τα έχει άνω κάτω. Ο Άγγελος έχει κάνει τέσσερις εχθρούς. Έχει πει φανερά ότι κάποιες γυναίκες είναι αδύναμες και υπερασπιζόμενος τους άνδρες αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμα και σήμερα γυναίκα να ψηφιστεί και ο επόμενος που θα ψηφιστεί γυναίκα θα είναι”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!