Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει: “Στο πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, έλεγαν: είναι πολύ ξανθιά, πολύ… πεταχτή, κουνιέται πολύ”

Η Ελένη Τσολάκη από τον αέρα του Πρωινό ΣουΣού αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πρώτο της δοκιμαστικό στον Alpha. Aφορμή στάθηκε το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για την Φαίη Σκορδά. 

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

“Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε και πήγανε μαζί στο Mega. Η Φαίη ποτέ δεν διεκδίκησε και δεν μπορούσε… Ήρθε με τον Γιώργο στο Mega και παρατηρώντας την καθηλώθηκε δύο βήματα πίσω από τον Γιώργο”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη.

“Σε τέτοιες μεγάλες μεταγραφές πάντα συμβαίνει αυτό, να υπάρχουν ενστάσεις. Κι εγώ θυμάμαι όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη και έκανα την πρώτη μου οντισιόν στον Alpha τότε, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν “είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ χρήγορα, κουνιέται πολύ”. Συμβαίνουν αυτά”, σχολίασε η Ελένη Τσολάκη από τη δική της εμπειρία.

“Και υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος σε μία θέση που μπορεί να τον ξέρεις ή να μην το μάθεις και ποτέ – όπως στη δική μου περίπτωση – που λέει “ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ’ αρέσει” και μετά από ‘κει και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή, ο Θεός, δεν ξέρω τι”, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

“Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε. Και όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά σε οποιαδήποτε φάση”, επισημαίνει η Ελένη Τσολάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!