Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστή δημοσιογράφος δέχτηκε τηλεφωνική απειλή: «Πρόσεχε τι λες γιατί είναι μετρημένες οι ώρες σου»(ΦΩΤΟ)

Πολλές φορές έχουν υπάρξει αφορμές για να δεχτούν απειλές αρκετοί δημοσιογράφοι διότι η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που συχνά οι αποκαλύψεις μπορεί να οδηγήσουν κάποιον ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορά την υπόθεση γνωστής δημοσιογράφου με τεράστια πείρα στον χώρο, για το νεαρό που δολοφονήθηκε στη Σαντορίνη.

Πρόκειται για την Αγγελική Νικολούλη, που ερευνά την υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας του Τάκη Βαζακόπουλου που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί που εξαφάνισαν την σορό του άτυχου νεαρού.

Η ρεπόρτερ που έχει ταυτίσει το όνομα της με τις υποθέσεις αγνοούμενων,  αποκάλυψε στη χθεσινή της εκπομπή, ότι δέχτηκε απειλές από συγγενικά πρόσωπα του φερόμενου ως δράστη ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα

Συγκεκριμένα, είπε: «Ακουγόντουσαν οι φωνές, είχαν διαπεράσει το ακουστικό, “μην έρθουμε στην Αθήνα και σε διαλύσουμε. Πρόσεχε πώς μιλάς. Πρόσεχε τι λες γιατί είναι μετρημένες οι ώρες σου”. Και ποιος μου το είπε αυτό; Γυναίκα…»

nik

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!