Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντίνοος Αλμπάνης – Σάστισε η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ήταν σήμερα ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, στην έναρξη της συνέντευξης, «αιφνιδίασε» την Ελεονώρα Μελέτη με όσα είπε.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη 

“Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο, ένα απόγευμα σε ένα ωραίο εστιατόριο και χαιρετηθήκαμε. Θέλω να πω κάτι που δεν της το είπα, γιατί είναι από αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία να τα λες δημόσια. Στην πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή, που επέλεξα να βγω και να μιλήσω για ένα προσωπικό θέμα, το έκανα στη δική σου εκπομπή και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Στάθηκες απέναντί μου με πάρα πολλή αξιοπρέπεια, πάρα πολλή ανθρωπιά, ενώ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο.

Θα μπορούσες να κιτρινίσεις την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή και να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης… Κι εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος! Είσαι υπόδειγμα δημοσιογράφου, σε ευχαριστώ πολύ και θα είμαι αιώνια διαθέσιμος και ευγνώμων για σένα”, είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε, μεταξύ άλλων: “Σε ευχαριστώ και με τιμάς ιδιαίτερα, δεν το περίμενα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!