Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπύρος Χαριτάτος: “Έχω αποτύχει στην ψυχαγωγία, δεν θα το ξανάκανα…”

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Συνομιλώντας με την Ελένη Τσολάκη ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε για το ενδεχόμενο να ξανακάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα. 

Όσα είπε ο Σπύρος Χαριτάτος

“Έχει χαθεί η μπάλα, ο άλλος νομίζει ότι κάνει ψυχαγωγία κάνοντας μόνο χαβαλέ στο απεριόριστο. Ψυχαγωγία είναι να προκαλώ ευχάριστες στιγμές στον τηλεθεατή και τις οριοθετώ για να μην δώσω λάθος παραδείγματα και να μην νιώσει κανείς άβολα. Δεν το βρίσκεις εύκολα στην τηλεόραση σήμερα. Δεν διαχωρίζω ψυχαγωγία και ενημέρωση. Η ψυχαγωγία είναι ένα ιερό πράγμα γιατί έχεις ένα φορτισμένο κοινό που έχει ανάγκη να ξεχαστεί χωρίς να αποχαυνωθεί. Το μέτρο που πόσο θα ξεχαστεί το βάζεις εσύ.

Δεν θα το ξαναέκανα. Θεωρώ ότι δεν είμαι καλός σε αυτό, θεωρώ ότι έχω αποτύχει στην ψυχαγωγία, είναι κάτι που δεν μπορώ να υποστηρίξω γιατί δεν πιστεύω σε αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο καλός γιατί έχω αλλού τα μυαλά μου. Θέλω να σε κάνω να περάσεις καλά αλλά μέσα μου αγωνία για πράγματα που δεν φαντάζεσαι και μου δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση.  Θέλω να σε προειδοποιήσω για πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και στην ψυχαγωγία δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα.

Υπάρχουν πολύ πιο ικανοί παρουσιαστές, παιδιά που έχουν μέλλον. Στην ενημέρωση αισθάνομαι ότι μπορώ να φανώ περισσότερο χρήσιμος. Ευτυχώς το βιώνω ανεμπόδιστα χωρίς να φοράω μάσκα”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!