Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Οι αλλαγές, τα hot πρόσωπα, οι υψηλές αμοιβές και τα μεγάλα “όχι”

Όταν το ημερολόγιο δείξει 7 Ιανουαρίου, το “Survivor” θα βγει στον αέρα με έναν νέο κύκλο γεμάτο υποσχέσεις και εκπλήξεις. Το πιο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί αποτελεί το μεγάλο στοίχημα, καθώς θα πρέπει να κερδίσει τους τηλεθεατές και -γιατί όχι;- τη μάχη με τη μυθοπλασία.

Το ρεπορτάζ

Η ομάδα των μαχητών έχει «κλειδώσει» ενώ εκείνη των διάσημων ακόμη «μορφοποιείται». Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν κάνει συζητήσεις, κάποιοι εξ αυτών γνωστοί από παλιούς κύκλους.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος έχουν περάσει ήδη από εξετάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου», έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό. Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο «δαιμόνιος» Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση και στην πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε το πρώτο μισό της σεζόν και στο «I’m celebrity», είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο «Survivor».

Πρόταση δέχτηκε και η καλή φίλη της προαναφερθείσας, Σάσα Μπάστα, αλλά και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη Κρίστη Καθάργια.

Την ίδια ώρα, με ανάρτηση στα social media, ο Νίκος Μίχας αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Survivor». Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «Fame Story 2», εδώ και αρκετά χρόνια ζει στα Αντικύθηρα, όπου έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια. «Δέχτηκα μια πρόταση μετά το Αντικύθηρο να πάω στο Survivor. Να πάω;» έγραψε ζητώντας έτσι τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων. «Λέω να το κάνω και να χάσω τα κιλά του οικογενειάρχη», πρόσθεσε.

Η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά, όμως, τις επαφές με νέα πρόσωπα. Εδώ και λίγες ώρες, στο Χ, κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Παύλος Παπαδόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις. Ο Παύλος είναι ο νικητής του «Power of love», του ριάλιτι σχέσεων που είχε προβληθεί στον ΣΚΑΪ-παραγωγής Ιλιτζαλί.

Μία ακόμη γυναίκα, που έχει συζητηθεί, είναι η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια ανέφερε πρόσφατα: «Δεν ξέρω, θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να γίνει, θα είστε θεατές τον επόμενο καιρό».

Αλέξης Παππάς και Κέλλυ Αραούζου, η καταξιωμένη κολυμβήτρια με την εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο «ναι».

Οι αποκαλύψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το νέο Survivor – Η τεράστια αλλαγή που ανατρέπει τα δεδομένα

Οι αλλαγές στους κανονισμούς

“Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.

Τα μεγάλα “όχι”

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του «Survivor», ξεκαθαρίζοντας ότι έκανε συζητήσεις και τελικά δεν θα πάει. «Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μια εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε κι ο Παππάς», αποκάλυψε. «Το σκέφτηκα και το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το “αφεντικό” και του είπα ότι επί της ουσίας, έχω δύο προϋποθέσεις. Θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά.

Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ. Μου ζήτησαν χρόνο», είπε συνεχίζοντας: «Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορεί να μου τα δώσει, διότι είναι στο χέρι μου να παραμείνω στο παιχνίδι, αφού αλλάζουν φέτος οι κανόνες και γίνεται καθαρά αγωνιστικό. Οπότε, θα έπρεπε να κάνω μια μικρή υποχώρηση σε αυτό το σημείο και το έκανα. Μου ζήτησαν όμως, να κάνω και μια υποχώρηση στα λεφτά, να κόψω δύο χιλιάρικα και αυτό δεν το έκανα».

«Όχι» φαίνεται ότι είπε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς νιώθει ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και η συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι στην καλύτερή της φάση.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία ακόμη παίκτρια, που αρνήθηκε, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!