Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Αρσενάκος: Έσκασε τη “βόμβα” – “Τον Σεπτέμβρη το νέο Fame Story”

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ήταν καλεσμένος στη Super Kατερίνα και αφού μίλησαν για εκείνον οι άλλοι κριτές του Fame Story και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, έδωσε την είδηση «βόμβα».

«Εγώ θα πω τι θα έκανα στο φετινό Fame Story αν γύριζα τον χρόνο πίσω και τι θα ήθελα στο επόμενο που κουβεντιάζουμε να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι διάθεσή μας είναι αυτή, για το project που ξανατοποθετήθηκε σωστά.

Θα ήθελα η ομάδα της Panik να κάνει μια μεγάλη οντισιόν σε όλη την Ελλάδα. Την άνοιξη θα κάνουμε μια μεγάλη οντισιόν και εγώ ο ίδιος θα πάω σε όλες τις πόλεις μαζί με το επιτελείο της Barking για να κάνουμε μεγάλη οντισιόν που θα καταλήξει να κάνουμε τον Σεπτέμβρη το νέο Fame Story, Θεού θέλοντος στο Star ή όπου αλλού καταλήξει» ανέφερε.

Παράλληλα έδωσε και μια ακόμα είδηση, με αφορμή μια φωτογραφία του με τον Νότη Σφακιανάκη.

« Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία και τον περιμένουμε τώρα να επανέλθει και να βγάλουμε τον τρίτο δίσκο, τον χορευτικό. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος. Θέλουμε να επιστρέψει να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας, να έρθει, να του το παρουσιάσουμε».

Νίκος Κοκλώνης: «Θα κάνουμε με τον Γιώργο Αρσενάκο και το Fame Story και πολλά άλλα»
Αφορμή για την είδηση στάθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, παραγωγού και παρουσιαστή του Fame Story.

«Έχει σταθεί δίπλα μου συνοδοιπόρος εδώ και 7,5 χρόνια σε ό,τι μουσικό έχει γίνει και προσωπικός μου φίλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρεθήκαμε και τηλεοπτικά. Είναι ήρεμη δύναμη, είναι ο πρωτεργάτης πίσω από τη συνύπαρξη Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή.

Είναι επιμελής, κάθεται και βλέπει όλα τα επεισόδια. 24 ώρες το 24ωρο ασχολείται με τη δουλειά. Μέχρι να γεράσουμε θα κάνουμε και το Fame Story και πολλά άλλα!»




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!